Allround (senior) stylist(e)

Diga Colmore Venlo BV is ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche. Voor ons team van stylisten zijn wij op zoek naar een allround (senior) stylist(e).
Door showrooms regelmatig te vernieuwen willen wij onze klanten verrassen en inspireren. De juiste presentatie van onze producten is hierbij essentieel. Bij Colmore krijg je de kans om te werken met een diverse collectie van kwalitatief uitstekende producten.
In de functie van allround (senior) stylist(e) ben je (mede)verantwoordelijk voor het inrichten en decoreren van showrooms. De showrooms dienen een goed overzicht te geven van onze actuele collectie. Dit betekent dat niet alleen het afstylen van de showrooms maar ook het uitpakken en verplaatsen van meubels en accessoires tot de werkzaamheden behoort. Daarnaast stellen we het op prijs als je actief meedenkt en nieuwe trends of ideeën aandraagt. In deze functie werk je samen met twee andere stylisten.
De hoofdlocatie voor deze functie is onze Cash & Carry in Venlo. Het team van stylisten verzorgt tevens de showrooms op onze andere locaties (Trends & Trade, TICA Aalsmeer). Verder behoort het stylen van beurzen binnen Europa tot de mogelijkheid.
Functie eisen
• MBO+ opleiding
• Enige jaren ervaring in de richting van interieuradviseur/stylist is een vereiste
• Creatief en klantgericht
• Commercieel en energiek
• Fulltime beschikbaar
• Bereid om met enige regelmaat te reizen voor het werk
• In fysiek goede conditie i.v.m. de aard van de werkzaamheden
• In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
Ben jij iemand die van aanpakken weet en een creatieve bijdrage wil leveren aan de ‘Colmore-beleving’ van onze klanten?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo BV, t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, floralaan 25, 5928RD Venlo of per e-mail naar po@colmore.nl

(Product) Fotograaf

Diga Colmore Venlo BV is ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche. Voor onze Cash & Carry in Venlo zijn wij op zoek naar een (product) fotograaf.
Door onze producten en showrooms regelmatig te vernieuwen willen wij onze klanten verrassen en inspireren.
De juiste presentatie van onze producten is hierbij essentieel. In deze functie zorg je dat de ‘Colmore uitstraling’ overkomt bij onze klanten.
In de functie van (product) fotograaf ben je verantwoordelijk voor de fotografie van onze producten. Dit houdt hoofdzakelijk in productfoto’s maken van nieuw binnengekomen artikelen en deze foto’s verwerken in de webshop.
Verder bied je in deze functie ondersteuning bij diverse operationele marketing taken; denk hierbij aan het opzetten van klantacties, content creëren voor social mediakanalen en het ontwikkelen van marketing materiaal voor in de Cash & Carry.

Functie eisen
• MBO+ opleiding (in de richting fotografie/marketing/communicatie)
• Ervaring met (product)fotografie is een must
• Kennis van Photoshop
• Creatief en klantgericht
• Fulltime beschikbaar
• Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Ben jij iemand die van aanpakken weet en een creatieve bijdrage wil leveren aan de ‘Colmore-beleving’ van onze klanten?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Diga Colmore Venlo BV, t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, floralaan 25, 5928 RD Venlo of per e-mail naar po@colmore.nl

 

Facilitair &IT medewerker

Vind jij het een uitdaging om het beheer van 7.000 m2 gebouw op je te nemen?
Ben je behulpzaam, zelfstandig en ondernemend?
Haal jij voldoening uit het vinden van creatieve oplossingen en kun je snel schakelen?

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een facilitair & IT medewerker.
In deze functie is geen dag hetzelfde. Door jouw kennis van gebouwenbeheer en inkoop kan iedereen zijn werk zo optimaal mogelijk uitvoeren. Kleine onderhoudsklussen pak je zelf op en voor een kritische blik naar de contracten met toeleveranciers (bijvoorbeeld elektra) draai jij je hand niet om. Het betreft een functie voor 40 uur.

Verdere voorbeelden van werkzaamheden zijn:
– Kleine IT klussen (printers aansluiten en internetstoringen oplossen)
– Bestellen van kantoor- en toiletartikelen
– Zorg dragen voor de groenvoorzieningen op het bedrijfsterrein
– Verantwoordelijk voor het pandonderhoud (bijv. glazenwassers)
– Onderhouden van het wagenpark
– Zorg dragen voor de afvalstromen van de organisatie
– Contracten onderhouden met derden

Wat maakt het werken bij Diga Colmore Venlo BV interessant?
Een informele werksfeer
Zelf je werkzaamheden indelen
Korte lijnen met de directie
Regelmatig worden er activiteiten of teamuitjes georganiseerd

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo B.V. t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, Floralaan 25, 5928 RD Venlo of per e-mail naar po@colmore.nl

 

Medewerker groothandel/ kassière

Functieomschrijving:
In deze functie draag je zorg voor een betrokken, vlotte en nauwkeurige afhandeling van alle transacties aan de kassa. Dit kan gaan om het afrekenen van producten zijn die de klant direct meeneemt, maar ook de transacties van goederen die op transport gaan. Zodra er geen klanten aan de kassa staan zorg je dat jouw wijk in de winkel is bijgevuld en representatief is. Het gaat om een functie van 32- 40 uur.
Voor de werkzaamheden in de Cash & Carry (het aanvullen van de diverse productgroepen) is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent.
Geschikten kandidaten zijn:
– collegiaal, flexibel en kunnen zelfstandig werken
– hebben kassa ervaring en/of ervaring met Exact
– zijn accuraat en stressbestendig
– vinden het leuk om in een team te werken en zijn klantvriendelijk
– zijn bereid om ook in het weekend te werken (2 à 3 weekenddagen per maand)
– zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken
– spreken minimaal Nederlands en Duits

Ben jij die persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo B.V. t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, Floralaan 25, 5928 RD Venlo of per e-mail naar po@colmore.nl

 

Verkoper m/v (fulltime)

Diga Colmore Venlo BV is ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche (B2B). Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een fulltime verkoper.
Bij Diga Colmore krijg je de kans om te werken met een diverse collectie van kwalitatief uitstekende producten. De producten van onze Cash & Carry worden gepresenteerd in de ruim 2500m² showroom. Door de collectie regelmatig te vernieuwen willen wij onze klanten verrassen en inspireren.

In de functie van verkoper ben je (mede)verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten bij hun aankopen en de administratieve verwerking van de verkooporders. Je onderhoudt nauw contact met de afdeling inkoop en logistiek en volgt de voortgang van de klantbestelling op de voet. Je krijgt er energie van om proactief op klanten af te stappen en hen nieuwe artikelen in de showrooms te laten zien. Wij zoeken iemand die tot het uiterste gaat om aan de wensen van een klant te voldoen en de mogelijkheden van onze collectie zo volledig mogelijk benut.

Functie eisen
• MBO+ opleiding
• Enige jaren ervaring in de verkoop is een vereiste
• Service- en klantgericht
• Commercieel en energiek
• Administratief onderlegd
• zeer goede beheersing van Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
• Bereid om in het weekend te werken (minimaal 4 weekenddagen per maand)
• Fulltime beschikbaar

Ben jij iemand die energie krijgt van klantcontact en een bijdrage wil leveren aan de ‘Colmore-beleving’ van onze klanten?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo BV, t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, floralaan 25, 5928RD Venlo of per e-mail naar po@colmore.nl