Verkoper m/v (fulltime)

Diga Colmore Venlo BV is ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche (B2B). Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een fulltime verkoper.
Bij Diga Colmore krijg je de kans om te werken met een diverse collectie van kwalitatief uitstekende producten. De producten van onze Cash & Carry worden gepresenteerd in de ruim 2500m² showroom. Door de collectie regelmatig te vernieuwen willen wij onze klanten verrassen en inspireren.

In de functie van verkoper ben je (mede)verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten bij hun aankopen en de administratieve verwerking van de verkooporders. Je onderhoudt nauw contact met de afdeling inkoop en logistiek en volgt de voortgang van de klantbestelling op de voet. Je krijgt er energie van om proactief op klanten af te stappen en hen nieuwe artikelen in de showrooms te laten zien. Wij zoeken iemand die tot het uiterste gaat om aan de wensen van een klant te voldoen en de mogelijkheden van onze collectie zo volledig mogelijk benut.

Functie eisen
• MBO+ opleiding
• Enige jaren ervaring in de verkoop is een vereiste
• Service- en klantgericht
• Commercieel en energiek
• Administratief onderlegd
• zeer goede beheersing van Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
• Bereid om in het weekend te werken (minimaal 4 weekenddagen per maand)
• Fulltime beschikbaar

Ben jij iemand die energie krijgt van klantcontact en een bijdrage wil leveren aan de ‘Colmore-beleving’ van onze klanten?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo BV, t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, floralaan 25, 5928RD Venlo of per e-mail naar po@colmore.nl

Facilitair medewerker

Functieomschrijving:
Binnen deze functie ben je een “manusje-van-alles” en bied je ondersteuning bij verschillende afdelingen. Voorbeelden van werkzaamheden zijn; het ophangen van lampen in de showrooms, helpen bij uitpakken van producten, onderhouds- of reparatiewerkzaamheden en het assisteren bij het verplaatsen van meubels (bijvoorbeeld d.m.v. reachtruck)

Wij zoeken iemand die:
• Graag zijn handen uit de mouwen steekt
• Ervaring heeft met winkelwerkzaamheden en logistieke taken
• Handig is ten aanzien van verschillende kluswerkzaamheden
• Reach- / heftruck ervaring heeft
• Fysiek fit en sterk is i.v.m. de aard van de werkzaamheden

Ben jij die aanpakker die zijn collega’s graag ondersteunt bij verschillende werkzaamheden?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo BV, t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, floralaan 25, 5928RD Venlo of per e-mail naar po@colmore.nl

 

Medewerker groothandel/ kassière

Functieomschrijving:
In deze functie draag je zorg voor een betrokken, vlotte en nauwkeurige afhandeling van alle transacties aan de kassa. Dit kan gaan om het afrekenen van producten zijn die de klant direct meeneemt, maar ook de transacties van goederen die op transport gaan. Zodra er geen klanten aan de kassa staan zorg je dat jouw wijk in de winkel is bijgevuld en representatief is. Het gaat om een functie van 32- 40 uur.
Voor de werkzaamheden in de Cash & Carry (het aanvullen van de diverse productgroepen) is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent.
Geschikten kandidaten zijn:
– collegiaal, flexibel en kunnen zelfstandig werken
– hebben kassa ervaring en/of ervaring met Exact
– zijn accuraat en stressbestendig
– vinden het leuk om in een team te werken en zijn klantvriendelijk
– zijn bereid om ook in het weekend te werken (2 à 3 weekenddagen per maand)
– zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken
– spreken minimaal Nederlands en Duits

Ben jij die persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo B.V. t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, Floralaan 25, 5928 RD Venlo of per e-mail naar po@colmore.nl

Magazijnmedewerker

Functieomschrijving:

De werkzaamheden binnen deze functie bestaan uit het verwerken van de inkomende- en uitgaande goederenstroom binnen Diga Colmore. Dit betekent het laden en lossen van vrachtwagens, het controleren van binnen gekomen goederen en het op correcte wijze opslaan van deze goederen door middel van een pompwagen of reachtruck. Tevens behoort het picken van orders en deze verzendklaar maken voor onze klanten tot de werkzaamheden.

Wij zoeken iemand die:

  • Fulltime beschikbaar is
  • Bereid is om weekenden te werken
  • Enige logistieke ervaring is vereist
  • Accuraat en nauwkeurig werkt.
  • Fysiek in goede gezondheid is vanwege de zwaarte van het werk
  • Reachtruckcertificaat is een pré

Ben jij die aanpakker die graag onderdeel is van een gezellig team?
Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo BV, t.a.v. mevr. Manon Schnitzler, floralaan 25, 5928RD Venlo of per e-mail naar  po@colmore.nl

Privacy statement bij Diga Colmore Venlo BV hechten we grote waarde aan uw privacy. Wij gaan daarom uiterst zorgvuldig om met uw gegevens en zullen ze vertrouwelijk behandelen. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor werving en selectiedoeleinden. Door het versturen van uw sollicitatie gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Colmore en zullen worden opgenomen in ons bestand.