Verkoopleider (fulltime)

Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een fulltime verkoopleider binnen Diga Colmore Venlo B.V.

Diga Colmore Venlo BV is al ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche (B2B). Wij importeren meubels en woonaccessoires en exporteren deze over de hele wereld. Onze bedrijfscultuur is informeel met korte lijnen.

Wat ga je doen?
• Je geeft leiding aan een klein team (4 collega’s) van verkoopadviseurs. Je weet jouw collega’s te motiveren, enthousiasmeren en daar waar nodig bij te sturen, zodat ze het beste uit zich zelf weten te halen.
• Verkopen is jouw 2de natuur. Je stelt de klant centraal, denkt mee, weet de klant te verrassen en geeft persoonlijk advies, dit alles met charisma. Kortom, je zorgt dat klanten zich welkom voelen bij Diga Colmore Venlo B.V.
• Je bent ondernemend en commercieel gedreven, houdt wel van een uitdaging en zorgt voor een goede sfeer in het team.
• Je brengt structuur aan op jouw afdeling, kijkt kritisch naar bestaande processen en voert passende verbeteringen door.
• In samenwerking met de directie zet je koers uit om verkoopdoelen te behalen en deze vertaal je naar jouw team. Je wordt enthousiast van projecten voor de hotellerie en gastronie. Daarnaast analyseer je de markt en boor je graag nieuwe business aan. Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen.
• Je bent een verbinder en zoekt graag de samenwerking met andere afdelingen op zoals styling, sales administratie en marketing om tot een beter resultaat te komen. Het opzetten van een aftersales plan behoort ook tot jouw taken.
• Je neemt graag initiatief en ziet uitdagingen in het behalen van doelstellingen. Resultaten boeken, samen met je team geeft jouw voldoening.
Wat breng je mee?
Je hebt minimaal vijf jaar commerciële en leidinggevende ervaring, bij voorkeur in B2B groothandel. Je bent klaar voor een volgende stap in je carrière. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je beheerst de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Je staat sterk in je schoenen, stelt je flexibel op en hebt uiteraard een representatief voorkomen.

Wat bieden wij?
Het betreft een nieuwe, zelfstandige functie in een dynamische werkomgeving. Er is volop ruimte voor eigen inbreng. Je ontvangt een salaris passend bij jouw opleiding en ervaring. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en je bent lid van het Management Team.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan een korte motivatie met Curriculum Vitae naar po.admin@colmore.nl t.a.v. Trix Janssens.

 

Kassa medewerker 20-32 uur

Diga Colmore Venlo B.V. is een groothandel in luxe woondecoratie en meubelen.
Vanwege sterke groei van onze organisatie, zijn we op zoek naar een klantgerichte kassa medewerker.

Een kassa functie bij Colmore is geen reguliere kassafunctie. Je draagt zorg voor een vlotte en nauwkeurige afhandeling van alle transacties aan de kassa. Dit kan gaan om het afrekenen van producten, maar ook van transacties van goederen die op transport gaan. Een secure afhandeling van de administratie richting ons externe magazijn (bijv. afhaalbonnen) is hierbij noodzakelijk. Naast kassawerkzaamheden draag je zorg voor voldoende voorraad van de artikelen in de winkel en zorg je voor een representatieve winkelruimte.

Wat wij vragen;
• Collegiaal, flexibel en graag zelfstandig aan het werk
• Ervaring met kassawerkzaamheden, ervaring met Exact is een pré
• Klantvriendelijk, accuraat en stressbestendig
• Bereid om in het weekend te werken (om het weekend, er is geen avond openstelling)
• Niet bang om de handen uit de mouwen te steken
• Communicatief vaardig en je beheerst de Nederlands. Duitse of Engelse taal (in woord)

Wat wij bieden;
• Aantrekkelijke personeelskorting op onze meubels en woondecoratie
• Marktconform salaris, 8% vakantiegeld, pensioenregeling & collectieve zorgverzekering
• Toeslag voor werken in het weekend en met feestdagen
• Je werkt in een leuk en gezellig team
• Informele werkomgeving

Kortom; jij bent het visitekaartje van Colmore en zorgt ervoor dat klanten met een glimlach naar buiten gaan.

Interesse in deze veelzijdige functie. Stuur dan een korte motivatie en cv naar po.admin@colmore.nl t.a.v. Trix Janssens.

 

Medewerker P&O 20-24 uur

Diga Colmore Venlo BV is al ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche (B2B). Wij importeren meubels en woonaccessoires en exporteren deze over de hele wereld.

Voor onze vestiging in Venlo zijn we op zoek naar een zelfstandige:

Medewerker P&O 20-24 uur

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor alle zaken op het gebied van P&O voor de ca. 55 medewerkers die ons bedrijf in dienst heeft. Je zorgt ervoor dat alle P&O processen, maar ook de administratieve afhandelingen daarvan accuraat en op tijd worden uitgevoerd.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en leidinggevenden.
De informele sfeer, de no-nonsens mentaliteit en de grote betrokkenheid bij klanten en collega’s zijn kenmerkend voor onze organisatiecultuur. Door het dynamische karakter van het bedrijf, is geen een dag hetzelfde. Van sollicitatiegesprekken en salarisadministratie tot casemanagement bij verzuim; je doet het allemaal. Kortom, een hele allround P&O functie!

Werkzaamheden in deze functie zijn o.a.:
• Uitvoeren van administratieve processen rondom P&O;
• Ondersteunen van leidinggevenden bij personeelsmutaties, opleidingen, ziekteverzuim en werving en selectie;
• Het ondersteunen bij gesprekken; onder andere slecht nieuws-, verzuim- en functioneringsgesprekken;
• Het beantwoorden van vragen ten aanzien van het P&O-beleid en wet- en regelgeving op dit gebied.
• Administratieve procedures m.b.t. in- en uitdiensttreding
• Werving & selectie procedures
• Verlof-, verzuim- en urenregistratie
• Beheer van pensioen en werknemersverzekeringen
• (voorbereiding) salarisadministratie
• Correspondentie naar medewerkers
• Organiseren van personeelsactiviteiten
• Contacten onderhouden met verzekeringsmaatschappijen, uitzendbureaus, arbodienst, UWV en onze salarisadministrateur

Profiel:
• 3-5 jaar ervaring op het gebied van personeelszaken
• Kennis van salarisadministratie is een pré
• Communicatief vaardig
• Gevraagd en ongevraagd advies geven
• Zeer nauwkeurig
• Zelfstandig en oplossingsgericht kunnen werken
• Hoge mate van bedrijfssensitiviteit
• Ondernemen zit in je DNA!

Ben jij proactief, stressbestendig en ben je graag met diverse P&O werkzaamheden bezig?
Stuur dan een korte motivatie en cv naar po@colmore.nl t.a.v. Trix Janssens.

 

Coördinator receptie 32-40 uur

Omschrijving
Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een telefonist/receptionist met een coördinerende rol binnen Diga Colmore Venlo B.V.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het telefoniste/receptioniste team bestaande uit 4 collega’s. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor een gastvrij onthaal van onze klanten en relaties en ben je hét visitekaartje van onze organisatie. Je beantwoord binnenkomende telefoon en mail van klanten en relaties en je voert diverse administratieve werkzaamheden uit zoals het registreren en afhandelen van reclamaties. Als coördinator draag je zorg voor een correcte personeelsplanning van het team. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Dit ben jij
Wij zoeken een enthousiaste, klantvriendelijke, flexibele en representatieve collega die affiniteit heeft met onze branche. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving en je bent in staat om zaken zelfstandig op te lossen. Je kunt je werk goed plannen en organiseren en kunt snel schakelen. Je bent bereid om eens per 2 weken in het weekend te werken. Je beheerst de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift en je hebt een goede kennis van het Office pakket.

Dit zijn wij
Diga Colmore Venlo BV is al ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche (B2B). Wij importeren meubels en woonaccessoires en exporteren deze over de hele wereld. Onze bedrijfscultuur is informeel met korte lijnen.

Arbeidsvoorwaarden
Diga Colmore Venlo B.V. biedt een uitdagende functie bij een bedrijf dat voorop staat in de nieuwste trends op het gebied van meubels en woonaccessoires. Het salaris dat wij bieden sluit aan bij jouw kennis en ervaring.

Interesse? Stuur een korte motivatie en je cv naar po@colmore.nl t.a.v. Trix Janssens (tel. 077-3241932)

Telefonist(e)/receptionist(e) 20-24 uur

Omschrijving
Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een telefonist(e)/receptionist(e) binnen Diga Colmore Venlo B.V.

Je bent hét visitekaartje van onze organisatie. Als receptionist(e)ontvang je onze klanten en relaties op een gastvrije manier. Daarnaast beantwoord je binnenkomende telefoon en mail van klanten of relaties en voer je diverse administratieve werkzaamheden uit zoals het registreren van reclamaties en het bestellen van kantoorartikelen.

Dit ben jij
Wij zoeken een enthousiaste, klantvriendelijke, flexibele en representatieve collega die affiniteit heeft met onze branche. Je bent bereid om eens per 2 weken in het weekend te werken. Je beheerst de Duitse taal in woord en geschrift, Engels is een pré.

Dit zijn wij
Diga Colmore Venlo BV is al ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche (B2B). Wij importeren meubels en woonaccessoires en exporteren deze over de hele wereld. Onze bedrijfscultuur is informeel met korte lijnen.

Arbeidsvoorwaarden
Diga Colmore biedt een leuke functie bij een bedrijf dat voorop staat in de nieuwste trends op het gebied van meubels en woonaccessoires. Het salaris dat wij bieden sluit aan bij jouw kennis en ervaring.

Interesse? Stuur een korte motivatie en je cv naar po@colmore.nl t.a.v. Trix Janssens (tel. 077-3241932)

 

Inkoper 32-40 uur

Wil jij dagelijks de nieuwste trends en ontwikkelingen volgen op het gebied van meubels en woonaccessoires en ‘sta jij je mannetje’ in gesprekken met leveranciers? Dan is dit misschien wel dé baan voor jou!

Omschrijving
Vanwege sterke groei van onze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een inkoper binnen Diga Colmore Venlo B.V.

Als inkoper heb je binnen onze organisatie een cruciale rol. Er worden geregeld beurzen over de hele wereld bezocht om trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en accessoires te volgen. Daarnaast worden er nieuwe ideeën opgedaan én de collectie voor het volgende seizoen bepaald. Uiteraard worden er afspraken met leveranciers gemaakt over levertijd, kwaliteit en de juiste prijs.

Na het bepalen van de collectie ben je operationeel verantwoordelijk voor het dagelijks inkopen van producten wereldwijd. Je doet dit vanuit een goede analyse van verkoopcijfers en zorgt ervoor dat containers zo optimaal mogelijk worden ingezet. Hierbij heb je veelvuldig contact met leveranciers.

Dit ben jij
Wij zoeken een enthousiaste, gedreven, stressbestendige en resultaat gerichte collega met die bovenal affiniteit heeft met onze branche. Ervaring binnen Retail of groothandel is een pré. Je ‘staat je mannetje’ in gesprekken met leveranciers en werkt graag in een creatief en gezellig team.
Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en bent bereid om af en toe beurzen te bezoeken in het buitenland. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit zijn wij
Diga Colmore Venlo BV is al ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche (B2B). Wij importeren meubels en woonaccessoires en exporteren deze over de hele wereld. Onze bedrijfscultuur is informeel met korte lijnen.

Arbeidsvoorwaarden
Diga Colmore biedt een uitdagende functie bij een bedrijf dat voorop staat in de nieuwste trends op het gebied van meubels en woonaccessoires. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van inkoop. Het salaris dat wij bieden sluit aan bij jouw kennis en ervaring.

Interesse? Stuur een korte motivatie en je cv naar po@colmore.nl.

Kassière 20-28 uur

Diga Colmore Venlo BV, een groothandel in luxe woondecoratie en meubelen.
Door de sterke groei afgelopen jaren, zijn we op zoek naar een klantgerichte caissière.
Het gaat om een functie van 20 uur. In drukkere tijden ben je bereid om maximaal 28 uur te worden ingezet.

Een kassa functie bij Colmore is geen reguliere kassafunctie.
Je draagt zorg voor een betrokken, vlotte en nauwkeurige afhandeling van alle transacties aan de kassa.
Dit kan gaan om het afrekenen van producten, maar ook de transacties van goederen die op transport gaan. Een secure afhandeling van de administratie richting ons externe magazijn (bijv. afhaalbonnen) is hierbij erg belangrijk.
Als er geen klanten aan de kassa staan zorg je dat jouw afdeling in de winkel bijgevuld en representatief is.
Tevens help je op andere afdelingen in de winkel.

Wat wij vragen
• Collegiaal, flexibel en graag zelfstandig aan het werk
• Bekend met kassawerkzaamheden en/of met Exact
• Klantvriendelijk, accuraat en stressbestendig
• Bereid om in het weekend te werken ( om het weekend)
• Niet bang om de handen uit de mouwen te steken
• Communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal (in woord)
• Fysiek in goede conditie, i.v.m.de aard van de werkzaamheden

Wat wij bieden
• Aantrekkelijke personeelskorting op onze meubels en woondecoratie
• Marktconform salaris, 8% vakantiegeld, pensioenregeling & collectieve zorgverzekering
• Toeslag voor werken in het weekend en met feestdagen
• Je werkt in een leuk en hardwerkend team, met spontane collega’s
• Informele werkomgeving

Kortom; jij bent het visitekaartje van Colmore en zorgt ervoor dat klanten met een glimlach naar buiten gaan.
Ben jij die persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo BV, t.a.v. dhr. Ad Remmers, Floralaan 25, 5928RD Venlo of per e-mail naar ad.remmers@colmore.nl
Wil je eerst meer informatie over de vacature voordat je gaat solliciteren neem dan gerust contact op met Ad Remmers 077-3241930

 

Stylist 32-40 uur

Diga Colmore Venlo BV is ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf in de home-, decoratie- en interieur branche. Voor ons team van stylisten zijn wij op zoek naar een allround stylist.
Door showrooms regelmatig te vernieuwen willen wij onze klanten verrassen en inspireren. De juiste presentatie van onze producten is hierbij essentieel. Bij Colmore krijg je de kans om te werken met een diverse collectie van kwalitatief uitstekende producten.

In de functie van allround stylist ben je (mede)verantwoordelijk voor het inrichten en decoreren van showrooms. De showrooms dienen een goed overzicht te geven van onze actuele collectie. Daarnaast stellen we het op prijs als je actief meedenkt en nieuwe trends of ideeën aandraagt. In deze functie werk je samen met twee andere stylisten.

De hoofdlocatie voor deze functie is onze Cash & Carry in Venlo. Het team van stylisten verzorgt tevens de showrooms op onze andere locaties (Trends & Trade, TICA Aalsmeer). Verder behoort het stylen van beurzen binnen Europa tot de mogelijkheid.

Functie eisen
• MBO+ opleiding
• Enige jaren ervaring in de richting van interieuradviseur/stylist is een vereiste
• Creatief en klantgericht
• Commercieel en energiek
• Bereid om met enige regelmaat te reizen voor het werk
• In fysiek goede conditie i.v.m. de aard van de werkzaamheden
• In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Ben jij iemand die van aanpakken weet en een creatieve bijdrage wil leveren aan de ‘Colmore-beleving’ van onze klanten?

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar Diga Colmore Venlo B.V. t.a.v. Ad Remmers, Floralaan 25, 5928 RD Venlo of per e-mail ad.remmers@colmore.nl