+31 (0)77 324 1930 receptie@colmore.nl
    Over ons

Colmore by DIGA

Colmore by Diga is een Nederlands bedrijf met meer dan 25 jaar internationale ervaring in de woon-, meubel- en decoratiebranche. Er komen zeer regelmatig nieuwe artikelen bij en de collecties worden elke keer vernieuwender, creatiever en evenwichtiger.

Om de uitgebreide en gedetailleerde collecties de ruimte te geven die ze nodig hebben en verdienen, was het nodig om de bestaande showrooms uit te breiden van 500 naar 1500 mΒ². Een gespecialiseerd team van stylisten zorgt er dagelijks voor dat alle nieuwe producten in de showroom worden geplaatst op het moment dat ze binnenkomen. Op deze manier kan men elke keer dat men binnenloopt verrast en geΓ―nspireerd worden. Maar bovenal is het belangrijkste doel om het de klanten naar de zin te maken. De sfeer is dusdanig, dat wanneer men Colmore bezoekt of in welke showroom men zich ook bevindt, het voelt als een warm welkom.

De showrooms zijn gemakkelijk zichtbaar verdeeld in 4 afzonderlijke stijlen.

Een van de showrooms heet ‘Country Charm’ waarin hout en natuurlijke materialen de boventoon voeren.
Een andere stijl is ‘Chalet Chic’ en heeft een duidelijke chaletachtige sfeer. Met koeienhuiden en geweien als belangrijkste kenmerken.
Hampton Bay’ ademt zomer, stranden, zachte kleuren en romantische tinten. Last but not least de ‘New Classic’ showroom; een elegante en stijlvolle neoklassieke showroom met luxe lederen items en roestvrijstalen meubelen.

Wordt klant!

Colmore levert alleen aan professionals zoals detailhandelaren in woninginrichting, hotelindustrie & gastronomie.

U kunt alleen bij Colmore kopen als u in het bezit bent van een Colmore klantenkaart. U kunt een klantenkaart aanvragen bij de receptie van onze Cash & Carry in Venlo.

Hiervoor hebben wij een kopie van uw Kamer van Koophandel inschrijving nodig waaruit blijkt dat uw bedrijf tot een van de volgende doelgroepen behoort.

U dient bij elk bezoek een geldig legitimatie- en/of identificatiebewijs te kunnen tonen aan de receptie.

Alleen voor B2B professionals!

  • RReseller of professionele eindgebruiker
  • RProfessionele aankoop van huis-, geschenk-, tuin-, meubel- en decoratieartikelen
  • RIngeschreven bij de kamer van koophandel
  • RIn het bezit van een geldig BTW-nummer, indien van toepassing
  • RIn het bezit van een geldig identiteitsbewijs
Bovenstaande criteria hanteren wij bij het toekennen van een klantenkaart bij Diga Colmore.

Als u vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen!